Murermester Kristoffer Foskjær ApS

Ring på

Vi laver alt murerarbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Badeværelser

Skal du have lavet et helt nyt badeværelse, eller skal du have renoveret det gamle?

Murermester Kristoffer Foskjær ApS er parat til at tage ansvar for din opgave! Vi tager med andre ord gerne totalentreprisen, når du skal have nyt badeværelse i din bolig.

Vi har dygtige samarbejdspartnere inden for alle faggrupper i de forskellige håndværksfag, der skal involveres i opgaven.

Selv påtager vi os rollen som projektleder, og så tager vi os naturligvis også af alt murerarbejdet i forbindelse med opgaven.

Vi er med fra første færd, hvor vi hører om dine planer og ønsker for det nye badeværelse. Hvis du ønsker sparring og vejledning, så øser vi altid gerne ud af vores erfaringer og viden på området.

Når vi har fundet frem til en god løsning og nogle velegnede produkter, sørger vi for at indhente priser og i det hele taget at koordinere arbejdet med de forskellige håndværkere.

Undervejs i projektet vejleder vi dig også, det bedste vi har lært, og sørger for at informere dig løbende. Du behøver kun at aftale med os. Så sørger vi for, at resten af teamet er godt orienteret om dine ønsker og krav.  

Hvis du kun har brug for en murer, og ikke en projektleder, så påtager vi os naturligvis altid gerne murerarbejdet i dit projekt.

Kontakt os i dag, hvis du skal have lavet nyt badeværelse et sted i Nordsjælland eller Storkøbenhavn. Vi glæder os til at høre om din opgave. Du er selvfølgelig både velkommen som privat kunde og som erhvervskunde.

 

Ring til os på

Badeværelse i Hillerød