Murermester Kristoffer Foskjær ApS

Ring på

Vi laver alt murerarbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Facaderenovering

Vi leverer professionel og effektiv facaderenovering

Husets eller butikkens facade er det første, man ser. Her danner man sig hurtigt et indtryk af, om det er en velholdt bygning eller en bygning, der trænger til vedligeholdelse.

Når du er havnet på denne side, er det sikkert fordi, du godt kunne tænke dig at gøre noget ved facaden på dit hus. Det kan du have mange grunde til. Måske ønsker du at ændre udseendet på huset. Måske er der kommet sætningsskader, der trænger til reparation, så dit hus bliver mere robust og holder længere. Under alle omstændigheder er du havnet det rigtige sted – hvis du vel at mærke bor i Nordsjælland eller i Storkøbenhavn et sted.

Murermester Kristoffer Foskjær ApS udfører alt inden for facaderenovering og har stor ekspertise på området.

Alt inden for fugearbejde! Er de gamle fuger begyndt at smuldre, så kradser vi dem ud og erstatter dem med nye. Det gør dit murværk stærkt og smukt igen. Vi omfuger hele huset eller nøjes med at reparere dér, hvor det trænger mest. Vi udbedrer sætningsskader og -revner, så murværket bliver solidt.

Ønsker du at få pudset eller vandskuret facaden, så klarer vi også det. Vi vejleder dig altid gerne, så du bliver helt opdateret på de forskellige muligheder, du har. Du kan f.eks. få netpuds og facadeisolering ved samme lejlighed. Vi pudser og filser også gesimser, sokler, sålbænke, mv.

Din skorsten tager vi os også kærligt af, hvis den trænger til lidt opmærksomhed. Vi omfuger den, pudser den eller opmurer en helt ny skorsten på stedet.

Alt inden for facaderenovering i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn! Ring i dag, så vi kan lave en aftale!

Ring til os på

Facaderenovering  i Hillerød