Murermester Kristoffer Foskjær ApS

Ring på

Vi laver alt murerarbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Totalrenovering

Totalrenovering af hus, lejlighed, badeværelse, mv. i Nordsjælland eller Storkøbenhavn!

Skal lejligheden eller murstensvillaen renoveres fra A til Z? Eller skal du have lavet nyt badeværelse eller have sat førstesalen i stand?

Murermester Kristoffer Foskjær ApS tilbyder at tage totalentreprisen og styre din renovering godt i mål.

Vi sørger for at bevare det forkromede overblik – og vi tager os af al kommunikation og koordinering med de øvrige håndværkere. Vi har faste samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for. Vi ved, at de leverer et godt og solidt stykke håndværk hver gang.

Selve murerarbejdet udfører vi naturligvis selv. Det gælder f.eks. nye vægge og gulve, nyt badeværelse, mv. Vi påtager os også nedrivningsarbejdet, hvis du f.eks. vil fjerne en væg og slå to rum sammen – eller du ønsker hul til en ny dør eller et nye vindue et sted.

Vi indleder altid et nyt samarbejde med et godt møde, hvor vi taler projektet grundigt igennem. Så sammensætter vi et team til opgaven og indhenter priser, så du får et samlet uforpligtende tilbud.

I løbet af projektet sørger vi for at informere dig godt, så du hele tiden er ajour med, hvordan arbejdet skrider frem.

Vi forlader ikke projektet, før du er helt tilfreds. Det er meget vigtigt for os at understrege, at din tilfredshed er alfa og omega for vores forretning. At du kan anbefale os til venner og bekendte, er den bedste reklame, vi overhovedet kan forestille os.

Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle os om din opgave. Så aftaler vi et møde, hvor vi kan se på sagen og få en god indledende snak med dig.

Ring med det samme! Vi glæder os til at høre om dine planer.

Ring til os på

Totalrenovering i Hillerød