Murermester Kristoffer Foskjær ApS

Ring på

Vi laver alt murerarbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Om os

Om Os

Murermester Kristoffer Foskjær ApS leverer godt og solidt håndværk. Altid med imødekommende og venlig service og vejledning. Vi tilstræber at levere rigtig god kvalitet til en god pris, så du får meget for dine opsparede penge.  

Murermester Kristoffer Foskjær ApS er dit lokale murerfirma i Hillerød. Vi arbejder meget gerne lokalt, men kører dog også efter opgaverne i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Virksomheden ejes og drives af Kristoffer Foskjær, som har været i branchen siden 2009 og har været selvstændig siden 2015. Kristoffer er en ung og arbejdsom murer, som sætter høje faglige standarder for sig selv og for firmaet. Udover Kristoffer, har vi en dygtig murerarbejdsmand ansat. Desuden har vi et godt netværk af selvstændige håndværkere inden for de forskellige fag. Dermed kan vi sammensætte et godt team, som kan løse din opgave uanset dens størrelse.

Alle vores opgaver udføres efter bogen og lever op til love og regler på området. Det er vigtigt for os, at vi også selv kan være stolte af og kan stå inde for det murerarbejde, vi leverer.

Vi henvender os hovedsageligt til private boligejere, som ønsker forbedringer på deres hus eller lejlighed. Som erhvervskunde er du dog også altid velkommen til at kontakte os. Det gælder uanset, om du er virksomhedsejer med egne bygninger, om du udlejer erhvervslokaler, eller du selv er entreprenør og mangler en dygtig murer til en opgave.

Når du handler med Murermester Kristoffer Foskjær ApS, kan du være sikker på, at aftalerne holder. Vi leverer solidt håndværk af god kvalitet til en fair pris.

Murermester Kristoffer Foskjær

Ring til os på

Kristoffer  Foskjær